Köszönjük, hogy gyermekeid lehetünk!

Köszönöm, hogy Veled járhatok folyton Drága Mesterem, s hogy szívem mindennap gyönyörködhet benned! Mivel mindennap sok döntést kell hoznunk, igeneket és nemeket, hajlamosak vagyunk rosszul választani. De Te Uram, jól ismered az elménk gondolatait, s szívünk sok-sok titkát! Add, hogy a mi igenünk igen, a nemünk tényleg nem lehessen! Óvj meg minket a rossz döntésektől, hogy mindig a Te tökéletes akaratod szerint tudjunk cselekedni és dönteni. Uram, én csak olyan dolgokat szeretnék cselekedni, mondani, amelyek Neked tetszőek. Olyan döntéseket szeretnék meghozni, amelyek az Igéd szerint valók, s Tőled jövőek. Adj nekem halló füleket, látó szemeket, hogy mindig tudjak figyelni a Jó Pásztor vezetésére, s ne tévelyegjek az úton. S ha néha el is kóborolok, köszönöm, hogy megkeresel, s visszaviszel arra az ösvényre, melyen járnom kell. Ámen!
(Baksa Lívia)

Krisztusunk, segíts minket arra, hogy szent tested tagjai legyünk. Ámen.

Magasztallak, Uram, a népek közt, zsoltárt zengek rólad a nemzetek közt. (Zsolt 57,10)

Maradj velünk Uram, és szenteld meg a Kárpát medence minden lakóját!

Mária Szeplőtelen Szíve, imádkozzál értünk, most és halálunk óráján!

Megváltó Krisztusom! Bevallom neked, hogy életemben magam akartam megszerezni a biztonságot, úgy, ahogy nekem tetszett. Győzz meg, hogy csak tenálad van az igazi megnyugvás és áldásos élet. Tedd a szívemet bizonyossá, hogy vigyázol rám, s nem kell árvának lennem. Ámen.

Megváltó Urunk! Köszönjük minket megelõzõ, kitartó szeretetedet! Add, hogy tudjunk a te örömhíredbõl élni, a szavadnak hinni és bõvelkedni. Ne engedd, hogy átaludjuk hívásodat és biztató szavadat! Ámen.